Shine Consulting

Behandling, rådgivning, kurser og

personlig udvikling

 

 

 

 

 

 

Shine Consulting

Behandling, rådgivning, kurser og personlig udvikling                 - Et Liv i Balance

 

Lidt om virksomheden
Shine Consulting er et enkeltmandsfirma, som fik sit navn i april 2008 - nogle kender måske firmaet under Savana Nova, som var det tidligere navn, dette firma blev etableret under i 2001. De seneste 7 år har virksomheden været beskæftiget med behandling, rådgivning, foredrag, workshops og kurser indenfor sundhed, trivsel og velvære, primært overfor private og mindre foretagener. Efterhånden som større virksomheder også søger at gøre noget ved dette område og ser vigtigheden i dette, henvender Shine Consulting sig nu også i større og større grad til de virksomheder, som ønsker at gøre en forskel for øget sundhed, trivsel og velvære på arbejdspladsen.
 
Baggrund
Gitte er bl.a. uddannet HD i Udenrigshandel og har arbejdet som projektleder, HR administrator og underviser, og hun arbejder med zoneterapi, massage, healing og drømmetydning. Gitte har desuden tidligere boet, arbejdet og studeret i udlandet gennem nogle år.
 
Gitte har selv mødt nogle af livets store udfordringer og har haft såvel stress som brystkræft tæt inde på livet og taler derfor ikke blot ud fra et fagligt, teoretisk synspunkt, men også ud fra et menneskeligt synspunkt med egne erfaringer i rygsækken.
 
Set udefra
Gitte beskrives som en meget dygtig og tillidsvækkende person, som spreder lys og glæde omkring sig, ligesom hun hurtigt vinder folks tillid. Dette sikrer virksomheden og deltagerne en følelse af at blive forstået, mødt og ikke mindst en følelse af tryghed og professionalisme

 

 

Shine Consulting

Rådgivning, kurser og selvudvikling

 

Et liv i Balance

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2011 Shine Consulting +45 27147110 - info@shine-consulting.dk - www.shine-consulting.dk