Shine Consulting

Behandling, rådgivning, kurser og

personlig udvikling

 

 

 

 

 

 

 

 

Shine Consulting

Behandling, rådgivning, kurser og personlig udvikling                  - Et Liv i Balance

 

Aura-Soma Reading

Hvad er Aura-Soma

Aura-Soma er en individuel farvehealingsterapi - en sjælsterapi til udvikling af vores sjælelige bevidsthed. Den er udviklet af den engelske farmaceut Vicky Wall og består af over 100 kombinationer, som indeholder planter, urter, blomster og krystalenergier blandet i olie og vand, derfor de tofarvede flasker. Aura betyder Lys – og Soma betyder Krop. Vores krop er vibrationer af lys, vores chakra er vibrationer af lys – vi er Lys. Det vil sige, at vi via arbejdet med Aura-Soma arbejder med vores Lysvæsen, med det formål at finde tilbage til vores sjæl (vores oprindelige aura farve) og få fuldbyrdet det, som vi oprindeligt står for.

 

Hvad er en Aura-Soma Reading

En Aura-Soma Reading kan fortælle dig om din sjæls potentiale og livslektie/muligheder i denne inkarnation. Den kan også fortælle dig, hvilke udfordringer, du har eller har haft, hvilke talenter og gaver du har med dig og hvordan du kan komme videre. Den kan også fortælle dig om din situation lige nu og her samt om hvad som venter dig i nær fremtid.

 

En Aura-Soma Reading går virkelig dybt i din indre kerne. Det er din underbevidsthed, som vælger for dig – altså din inderste sjæl – så den tager ikke fejl, og man kan sige, at det er din sjæl, som fortæller dig, hvilken rejse, du har valgt for dette liv, og hvad den stiler efter. Du er de farver, du vælger! Følger du din sjæls mission, føler du dig også mere hel og ser en mening med din tilværelse.

 

Hvordan gør du?

Du er velkommen til at bestille tid til en reading, hvor dine flaskevalg vil blive tolket på en kærlig og indfølende måde.

 

Efter din reading bliver du rådgivet i, hvordan du vil kunne arbejde med dit Aura-Soma valg ved at smøre den bedst egnede flaske på kroppen og rundt i din aura og den dybe healing er i fuld gang.

 

Pris kr. 750,00 ekskl. flasker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shine Consulting

Rådgivning, kurser og selvudvikling

 

Et liv i Balance

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2011 Shine Consulting +45 27147110 - info@shine-consulting.dk - www.shine-consulting.dk