Shine Consulting

Behandling, rådgivning, kurser og

personlig udvikling

 

 

 

 

 

 

 

 

Shine Consulting

Behandling, rådgivning, kurser og personlig udvikling                  - Et Liv i Balance

 

Kundalini Reiki

Kundalini Reiki er en meget enkel healing teknik, som ikke kræver omfattende studier eller brug af komplicerede procedurer eller ritualer. En serie på tre ”indvielser” gives for at åbne og styrke energikanalerne i din krop, for at healing energien af Reiki energi kan flyde gennem dig og rense din krop for blokeringer. Umiddelbart efter at have modtaget den første ”indvielse” kan du begynde at bruge healing energi, og når de næste to ”indvielser” er modtaget, vil din evne til at kanalisere healingsenergi være styrket betydeligt.

 

Selv om Kundalini Reiki ligner traditionel Reiki, så er det i sig selv et kraftfuldt redskab til energetisk healing, som når ud over den traditionelle Reiki. Kundalini Reiki og traditionel Reiki arbejder fint sammen mod et fælles mål: Spirituel healing og spirituel udvikling.

 

Kundalini Reiki er en meget sikker og mild måde at vække Kundalini energien på. Når den er vækket på denne måde, er der ingen negative virkninger eller ud-af-kontrol Kundalini (som man har hørt om). Hovedkanalen som løber fra rod-chakraet til krone-chakraet åbnes, og dette forebygger enhver opbygning af energi, idet energien flyder frit og frigives via krone-chakraet. En person som har, eller har haft, problemer med forkert Kundalini rejsning, kan ofte hjælpes med Kundalini Reiki.

 

Kursus i Kundalini Reiki foretages som 3 fjernindvielser. Der kræves ikke umiddelbart nogle forudsætninger, men jeg vil dog anbefale, at man har en grundlæggende viden om healing, f.eks. en Reiki 1 og Reiki 2.

 

Pris kr. 1.600,00 inkl. materiale

 

Referencer

Hvad har jeg fået ud af Kundalini Reiki - Hvad har det gjort for mig- Hvordan bruger jeg det i praktis.:

Dels havde jeg nogle "sjove" oplevelser under indvielserne. Selv om det var fjernindvielser, så var de meget mærkbare, og jeg var ikke i tvivl om, at der foregik noget..
Da jeg har en dårlig ryg, healer jeg jævnligt mig selv. Jeg har Reiki 1 og 2, og efter jeg fik Kundalini Reiki på, kan jeg mærke en større effekt af mine selvhealinger. Kan ofte gøre mig selv næsten smertefri, hvilket er skønt. Har også erfaret, at jeg efter indvielse af Kundalini går hurtigere og dybere i meditation.
Jeg har en del, som kommer og blir' healet her, og de har udtalt at jeg er blevet "bedre" til at heale.
Jeg aktivere gerne Kundalini Reiki, som "ekstra krydderi" på mine healings af andre, og jeg har bl.a. fået at vide, at mine hænder varmer MEGET mere end før, - at de personer jeg healer får en meget dybere afslappelse under healing- at nogle føler det som om "tingene falder på plads" der, hvor der er ubalancer. Altså en bedre og større effekt af healings på både andre og mig selv.
Sidst men ikke mindst føler jeg at min intuition er blevet skærpet en del efter Kundalini Reiki indvielserne, om dette er tilfældigt ved jeg ikke.

Hilsen Jonna Petersen Faxe...

 

-------------

 

Jeg bruger kundalini i kombination med min øvrige healing. Hvis jeg fornemmer der er behov for en bedre jordforbindelse bruger jeg kun kundalinien og klienten sidder da på en stol. Da jeg arbejder intuitivt, kan der også være andre situationer, hvor kundalinien bruges alene. For det meste beder jeg om det, der er nødvendigt i den pågældende situation.

 

Nete

 

-------------

 

Hele mit liv har jeg følt mig som et træ uden rødder eller et skib uden et ror. Jeg har selvfølgelig haft beslutsomhed, livsmål og drømmer. Det svære har bare været at stå fast ved sig selv og sine planer og at kæmpe videre, hvis der er kommet bare en lille blæst (uden at tale om en større storm) på livets vej. I stedet for at møde og håndtere de hverdagelige problemer, plejede jeg altid at flygte til forskellige escapistiske tidsfordriv. Der var altid følelsen af at jeg ikke hører til denne fysiske verden og at jeg ikke kan magte dette materielle liv.Men det spirituelle liv var heller ikke nemt, fordi jeg ikke havde nogen fundament. Et træ kan jo ikke vokse op og nå himlen, hvis det ikke har sine rødder dybt nede i jorden.

På et tidspunkt hørte jeg så om begrebet 'jordforbindelse' og min mangel af den samme. Jordforbindelse er nok en medfødt evne så som syn og hørelse. De fleste mennesker har det naturligt og aldrig behøver at tænke på den. Der er selvfølgelig storme også i disse menneskers liv, men de sejler bare videre. Jeg indsåg at jeg bare måtte have tilgang til denne jordforbindelse. Og så fik jeg en masse instruktioner og øvelser omkring jordforbindelse. Jeg trænede, trænede og trænede. Men dette var lige så håbløst som det er for en hane at lægge æg. Der skete ikke noget andet end at jeg gav op - frustreret og deprimeret.

Heldigvis fik jeg så muligheden til at komme på en kursus i kundalini-reiki. Dette var en helt dramatisk og transformerende oplevelse for mig. Kundalini-reiki indvigelserne åbnede mig en kanal til jordens uendelige energier. Ganske hurtigt begyndte jeg at slå rødder ned i jorden og trække op energi, balance, healing og styrke til min hverdag. Pludseligt var den fysiske verden ikke mere en fjende uden en kærlig og trøstende ven. Første gang i mit liv kunne jeg føle denne varmende og 'sugende' følelse i mine fødder - kontakten til urkrafterne. Denne nye forbindelse gav mig desuden en dybere forståelse af min reiki. Det blev meget nemmere for mig at aktivere og bruge reiki. Mine spirituelle evner blev forstærkede og afbalancerede.

Jeg kan stadigvæk blive meget hurtigt meget træt rent fysisk, men vha. kundalini-reiki kan jeg rette situationen op og oplade mig. Livets storme kaster mig også rundt en gang imellem, men jeg føler mig ikke mere så fremmed og modløs i denne verden. Kundalini-reiki har jo givet mig jordforbindelsen: rødder som holder mig oprejst og et ror, som styrer mit livs skib gennem stormene.

Jeg synes at kundalini-reiki er et fantastisk selvredskab på den fysiske, psykiske og spirituelle niveau. Den er desuden en stærk, effektiv og hurtig virkende healingsmetode.

 

Unna, Finland

 

 

 

 

 

 

 

Shine Consulting

Rådgivning, kurser og selvudvikling

 

Et liv i Balance

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2011 Shine Consulting +45 27147110 - info@shine-consulting.dk - www.shine-consulting.dk